Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler bu oyunda en büyük hayaliniz nedir ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Carsamba55, 05 Kasım 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
Benim hayalim Server Savaşlarinin olması bi serferdeki bütün el morad karuslar mesela 411 rebelde20 ye karşi arasin birincileri :) ne süper olur

Hatta bı camekan bı yerde savaşsalar butun playerlarda seyretse fln :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
Ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın..! (Aşık Veysel)[signature][hline]Name: Genuine
Clan: A_Few_Good_Man
Class: Paper Mage
Level: 6x
Nps: 44xxx
Server: Ares
Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edicek !
Mesaj tarihi:
Oyunda iyi kötü gerekli gereksiz herşeyi tattım sonuçta zaman geçirdim.ama boş ama dolu geçti işte.

msnimde kayıtlı arkadaşlardan birinin nicki aynen şöyle

ÖLMEYECEZ Mİ BEA?!?[signature][hline]Why can't you just forgive me?
Mesaj tarihi:
civciv ike ctin bow lara tezgahtan bakar gecerdım
sımdı ıse ctin bow ları toplayıp usutne kar koyup satıyorum. Simdiki gercek hayalim ( GM olmak tam bir hayal ) maradon piyasasını elımde bulundurmak..

simdi belkı soyleyecegım sey sıze tuhaf gelecek ama
ben char ımı acalı 6 ay oldu ve ben anca 55 oldum
( oldum bıle denemez %10 var ) ndense maradonda mal almak aramak satmak daha bir zecklı geldı bana.
tabi shell giymek ıcın master olmam lazım..
ahhh eskı gunler 47 lwl de rogue shell almıstım giyemeyınec dumur olmustum :)
Mesaj tarihi:
:) benim hayalım 65 olmak bosverin 60 ı :P master skill yapmak ve 10milyar param olsun yeter bide bugsız kosp suz bir oyun :) :)[signature][hline]!!!emeğe saygı lutfen!!!
!hileye hayır!
Mesaj tarihi:
keeperı devirdik.dm devirdik.

hmm ne kaldı?

yüksek fpsyle oynamak var galiba bide hala en yüksek apye ulaşmaya çalışıyorum olur herhalde bikaç ay sonra.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
bn su an ıcın sadece charımın acılmasını ıstıyom baska bısı ıstemıom herseyım tam allaha sukur :)[signature][hline]Server :Cypher
Irk: Karus
Nick : NoCry_CZ
Level: 62
Clan : DrukenOrcs
Malesef Banlandım :(
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 06 Kasım 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
keeperı devirdik.dm devirdik.

hmm ne kaldı?

yüksek fpsyle oynamak var galiba bide hala en yüksek apye ulaşmaya çalışıyorum olur herhalde bikaç ay sonra.

En yüksek ap ne memocuğum? merak ettim =)

bide senin ap kaç şimdi bi topic vardı beni onu aramakla uğraştırma...

Ben sanırım sadece 2. shardımı en yakın zamanda istiyorum dahasını kendim yaparım zaten...[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:

[Bu mesaj _catastrope_ tarafından 06 Kasım 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Real bi kızla tanışmak isterdim :) Bi kaç tane var ama onlar da yabancı...[signature][hline]VisuaL_TR
Berserker HERO
Diez
6xxx np

''A new power is rising in Cyper !''
COmiNg SooN..
Mesaj tarihi:
said:
_catastrope_, 06 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
En yüksek ap ne memocuğum? merak ettim =)

+7 shard +7 miragela 1544 ap görüyodum dual +8 shard çektigimi ve armorı tamamladıgımıda düşünürsek muhtemelen 1700 dolaylarında bişey olur ki bana kalırsa 1800 ü zorlarım. tabii ki bu lvl 61 de +3 uniqueler olmadan ve dupe a bulaşmadan yapılıcak bir hadise onun için 1800 az gibi görünsede biraz hak vermeniz lazım legit oldugumuz için.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
  • Yeni Oluştur...